Koop hier de nieuwste trainingssweater van Manchester City voor kinderen! Deze training top dragen de spelers van Manchester City tijdens de de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021.  Deze top is voor kinderen beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Deze trainingstrui is onderdeel van het Manchester City trainingspak 2020-2021. 

De Manchester City training sweater is dit seizoen overwegend grijs en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Over de mouwen loopt een flitsende print, welke wat weg heeft van een doolhof. Verder is deze training top uitgerust met zwarte details. De achterkant van de Manchester City training top is zwart en hetzelfde geldt voor de taping op de schouders en een vlak ter hoogte van de ellebogen. Op de borst staan de logo's van Puma en City in het brons. Het Puma loog staat ook op beide mouwen. Deze training tops of squad drill tops bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Bovendien bevat deze squad drill top minuscule meshgaatjes, zodat dit zorgt voor nog meer comfort tijdens het sporten en voetballen. De mouwen zijn zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. 

Wil jij net als sterren als Aguero, De Bruyne, Gündogan, Jesus, Sterling en andere sterren in deze sweater schitteren? Klik dan op de buttons om de training sweater van de club te kopen! 

Koop deze producten