Manchester City Champions Legue training sweater 2020-2021 - Roze

Koop hier de nieuwste Manchester City Champions League training sweater of drill top voor kinderen of volwassenen van Puma. Deze top kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  Dez Manchester City training sweater op zip training sweater wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up voorafgaande aan de Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021. De trainingstrui is onderdeel van het roze Manchester City trainingspak 2020-2021

De Manchester City training sweater is dit seizoen overwegend roze en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Over de mouwen loopt een flitsende print, welke wat weg heeft van een doolhof. Verder is deze training top uitgerust met donkerblauwe details. De achterkant van de Manchester City training top is grijs en hetzelfde geldt voor de taping op de schouders en een vlak ter hoogte van de ellebogen. Op de borst staan de logo's van Puma en City. Deze training tops of squad drill tops bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Bovendien bevat deze squad drill top minuscule meshgaatjes, zodat dit zorgt voor nog meer comfort tijdens het sporten en voetballen. De mouwen zijn zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. 

Wil jij net als sterren als De Bruyne, Torres, Aguero, Sterling, Mahrez, Aké, Dias, Hernandez, Foden, Jesus en andere sterren in deze sweater schitteren? Klik dan op de buttons om de training sweater van de club te kopen!