Merk: SKU: 765710-01

Koop hier het Puma Manchester City thuisshirt 2022-2023 voor kinderen of volwassenen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL. In dit voetbalshirt speelt Manchester City de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden in het Etihad Stadium gedurende het seizoen 2022-2023. 

Het Manchester City thuisshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan de glorieperiode van eind jaren '60 /begin jaren '70. In 1968 werd Manchester City voor het eerst in de historie kampioen van Engeland en in 1969 wonnen ''The Citizens'' de FA Cup. In 1971 werden de gloriejaren bekroond met het winnen van de Europa Cup II. Het voetbalshirt is met name een ode aan één van de helden van destijds: Colin Bell. De legende overleed in 2021. Het Manchester City thuisshirt 2022-2023 is lichtblauw en bevat bordeaux rode details, geïnspireerd door de voetbalshirts van eind jaren '60. De ronde hals en de biesjes bevatten twee horizontale rode banen en daartussen een witte band. Alle logo's zijn centraal op het tenue geplaatst. Op de bovenkant van de borst prijkt het clublogo en daaronder de logo's van Puma en Etihad Airways. De linkermouw bevat ook het logo van subsponsor Nexen Tire. Het voetbalshirt bevat ook nog verschillende details. De binnenkant van de hals bevat een gouden kroontje, geïnspireerd door de bijnaam van Colin Bell: Colin The King. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt een graphic van een boot, geïnspireerd door het wapen van de stad Manchester.  Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • dryCELL: prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Gerecycleerde inhoud: Gemaakt met ten minste 20% gerecycled materiaal als een stap naar een betere toekomst
  • Normale pasvorm
  • Ingezette mouwconstructie met raglan-achternaad
  • Platte gebreide ronde hals
  • Geborduurd PUMA Cat-logo op de borst en mouwen
  • Officieel teamembleem op de borst
  • Ribbels: 100% Polyester
  • Materiaal Buitenkant: 100% Polyester

Wil jij net als sterren als de spelers van Manchester City in dit voetbalshirt schitteren? Klik dan op de buttons hieronder om het Manchester City thuisshirt 2022-2023 te kopen. Hier is het mogelijk het voetbalshirt te voorzien van de officiële Premier League bedrukking van jouw eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club!

 

Koop deze producten