Manchester City thuis shirt 2020-2021

Koop hier het Manchester City thuisshirt 2020-2021 voor kinderen of volwassenen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL. In dit voetbalshirt speelt Manchester City de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden in het Etihad Stadium gedurende dit seizoen.

Het Manchester City thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen een ode aan de verschillende mozaiek kunstwerken in de Manchester. Ook de poorten van het oude Manchester City Stadion (Maine Road) bevatten all mozaiek details en op de jeugdacademie van de club zijn momenteel ook verschillende mozaiek kunstwerken te vinden. Het nieuwe Manchester City thuisshirt heeft dan ook een all-over mozaiek print, welke ook weer wat weg heeft van gebroken glas. Tussen de blokken lopen dunne, witte lijnen. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een ronde, hals met aan de achterkant een witte band. In de nek op de achterkant van het tenue is de bijnaam van de club verwerkt: CITY. Op de linker borst staat het logo van de club en de rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Puma in het zwart. Hoofdsponsor ETIHAD Airways versiert het midden van het voetbalshirt van City. Subsponsor NEXEN TYRES staat op de linker mouw. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als sterren als Aguero, Gündogan, De Bruyne, Jesus, Sterling, Fernandinho, Garcia, Mahrez en nog meer sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons hieronder om het shirt te kopen. Hier is het mogelijk je shirt te voorzien van de officiële Premier League bedrukking van jouw eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club!