Manchester City tenue baby's 2021-2022

Koop hier het nieuwste thuisstenue voor baby's van Manchester City. Dit tenue kan je kopen voor baby's van 0 tot 3 maanden, 3 tot 6 maanden, 6 maanden tot 1 jaar of voor baby's van 1 tot 2 jaar. Dit tenue bestaat uit een voetbalshirt, een voetbalbroekje en kousen voor de kleinste Manchester City fan! Dit tenue kun je bestellen in de maten 56, 62, 68, 74, 80 en 86. 

Het Manchester City thuisshirt 2021-2022 is dit seizoen een eerbetoon aan het tenue van tien jaar geleden. In 2011 werd Manchester City na 44 jaar weer kampioen van Engeland. Het competitie einde was destijds bloedstollend. Manchester City had op de laatste speeldag aan een overwinning genoeg om kampioen te worden van Engeland en nam het op tegen degradant Queens Park Rangers. Na in de eerste helft op een 1-0 voorsprong te zijn gekomen, kwam QPR in de tweede helft langszij en werd het 1-2. Pas in de blessuretijd won Manchester City door doelpunten van Dzeko en Agüero. Agüero scoorde pas in minuut 93:20. Het Manchester City thuistenue 2021-2022 bevat een all-over print van een speciale structuur van het scoreboard in het Etihad Stadium. Verder bevat het tenue aan de zijkanten witte meshpanelen. Op de linker borst staat het logo van de club en de rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Puma in het wit. Hoofdsponsor ETIHAD Airways versiert het midden van het voetbalshirt van City. Subsponsor NEXEN TYRES staat op de linker mouw.  De ronde hals van het tenuetje bevat drukknoopjes, zodat je het tenue makkelijker aan en uit kunt doen. Het broekje van dit tenue is overwegend lichtblauw en de kousen zijn lichtblauw. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als sterren als Jesus, Mahrez, Aguero en nog meer sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het Manchester City tenue voor peuters en kleuters te bestellen!