Manchester City tenue baby's 2022-2023

Koop hier het nieuwste thuisstenue voor baby's van Manchester City. Dit tenue kan je kopen voor baby's van 0 tot 3 maanden, 3 tot 6 maanden, 6 maanden tot 1 jaar of voor baby's van 1 tot 2 jaar. Dit tenue bestaat uit een voetbalshirt, een voetbalbroekje en kousen voor de kleinste Manchester City fan! Dit tenue kun je bestellen in de maten 56, 62, 68, 74, 80 en 86. 

Het Manchester City thuisshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan de glorieperiode van eind jaren '60 /begin jaren '70. In 1968 werd Manchester City voor het eerst in de historie kampioen van Engeland en in 1969 wonnen ''The Citizens'' de FA Cup. In 1971 werden de gloriejaren bekroond met het winnen van de Europa Cup II. Het voetbalshirt is met name een ode aan één van de helden van destijds: Colin Bell. De legende overleed in 2021. Het Manchester City thuisshirt 2022-2023 is lichtblauw en bevat bordeaux rode details, geïnspireerd door de voetbalshirts van eind jaren '60. De ronde hals en de biesjes bevatten twee horizontale rode banen en daartussen een witte band. Alle logo's zijn centraal op het tenue geplaatst. Op de bovenkant van de borst prijkt het clublogo en daaronder de logo's van Puma en Etihad Airways. De ronde hals van het tenuetje bevat drukknoopjes, zodat je het tenue makkelijker aan en uit kunt doen. Het broekje van dit tenue is overwegend wit en de kousen zijn lichtblauw. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • dryCELL: prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Gerecycleerde inhoud: Gemaakt met ten minste 20% gerecycled materiaal als een stap naar een betere toekomst
  • Normale pasvorm
  • Platte gebreide ronde hals
  • Ingezette mouwconstructie met raglan-achternaad
  • PUMA Cat-logo op de trui, shorts en sokken
  • Officieel teamembleem op de trui en shorts
  • Ribbels: 97% Polyester, 3% Elastaan
  • Materiaal Buitenkant: 100% Polyester

Wil jij net als sterren als de spelers in dit schitteren? Klik dan op de buttons om het Manchester City tenue voor baby's te bestellen!