Manchester City 3e shirt 2020-2021

Koop hier het Manchester City 3e shirt 2020-2021 voor kinderen of volwassenen van Puma. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL. In dit voetbalshirt speelt Manchester City de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League uitwedstrijden gedurende 2020-2021. 

Het Manchester City 3e shirt bevat een speciale all-over print. Dit betreft de zogenaamde Paisley print. Paisley is een gestileerd textiel motief, dat bestaat uit een bladvorm met een spits toelopend einde en een komma. De naam van het motief is afgeleid van de Schotse stad Paisley, welke in de 19e eeuw een belangrijk centrum was van de textielindustrie. Het tenue is overwegend beige en de print bevat rode, blauwe , roze en grijze accenten. Bovendien is het voetbalshirt uitgerust met een v-hals. Het logo van Puma prijkt in het zwart op de rechterborst en de mouwen. De linkerborst is uitgerust met het officiële clublogo. Op het midden van het tenue prijkt sponsor Etihad Airways en de linkermouw bevat het logo van subsponsor NEXEN TIRE. De achterzijde van de hals is uitgerust met de bijnaam van de club: CITY. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil jij net als sterren als De Bruyne, Torres, Aguero, Sterling, Mahrez, Aké, Dias, Hernandez, Foden, Jesus en nog meer sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het shirt te kopen. Hier is het mogelijk je shirt te voorzien van de officiële Premier League bedrukking van jouw eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club!