Liverpool Nike Air Max voetbalshirt 2021 - kinderen

Merk: Nike
SKU: CZ3411-101
Waardering:
Aantal stemmen: 0

Bestel hier direct en snel het Liverpool FC Nike Air Max voetbalshirt voor kinderen. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het voetbalshirt is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit nieuwe voetbalshirt is onderdeel van een speciale Liverpool X Nike Air Max collectie en wordt niet gedragen tijdens officiële wedstrijden van de club. 

Het Liverpool Nike Air Max voetbalshirt is geïnspireerd door de kleuren van de Nike Air Max 90 OG colourway. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de dunne, grijze verticale pintstripes over de body van het tenue. De mouwen van het Liverpool Nike Air Max voetbalshirt zijn voor de helft grijs en voor de helft zwart. Verder is het Liverpool Nike Air Max voetbalshirt uitgerust met een zwarte v-hals en een fel rode opstaande kraag. Deze kleuren komen ook terug in het grote Nike Air Max logo op de rechterborst. Ook dit logo is een combinatie van rood en zwart. De linkerborst is voorzien van de Liverbird en op het voetbalshirt staan geen sponsoren. Wel bevat de achterzijde van het tenue de twee vlammen met het getal 96, als eerbetoon aan de bij het Hillsborough drama omgekomen Liverpool supporters in 1989. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is bovendien uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik direct op de buttons om dit special edition voetbalshirt direct te bestellen. Het tenue is direct beschikbaar voor kinderen en in heren en vrouwen maten. Directe levering!