Liverpool uit shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste Liverpool uitshirt voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 122, 134, 146, 158, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL! Dit is het uitshirt waarin Liverpool speelt tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese uitwedstrijden gedurende 2018-2019.

Het uitshirt van Liverpool is dit jaar geheel paars en wordt gekenmerkt door de all-over print van diagonale banen, ruiten en verticale banen over het gehele shirt. Dit geeft het shirt een opvallend design. Bovendien is het Liverpool uittenue uitgerust met oranje details. Deze oranje accenten zijn te vinden aan de binnenkant van de ronde hals en een strip over de schouders en mouwen. De mouwen zijn overigens iets donkerder van kleur.  Op de rechter borst prijkt het logo van New Balance en de andere borst bevat het logo van de club. Deze logo's zijn ook fel oranje. Hoofdsponsor Standard Chartered staat op het midden van het shirt en de linker mouw is uitgerust met het logo van subsponsor Western Union. Deze logo's zijn ook weer fel oranje. Op de achterkant van het trikot is het speciale Hillsborough logo te vinden, verwijzend naar de 96 supporters van Liverpool, die omkwamen bij de Hillsborough ramp. 

Deze tenues zijn uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.  Het is mogelijk dit shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op de achterkant van het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil jij net als Van Dijk, Salah, Wijnaldum, Mané, Firmino, Lallana en Henderson in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om dit shirt te kopen!