Merk: SKU: DB2559-011

Koop hier het nieuwste Liverpool keepersshirt 2021-2022 of tenue voor kinderen of volwassenen. Dit is het keepersshirt waarin Becker, Kelleher, del Castillo en de andere keepers van Liverpool Champions League wedstrijden voor Liverpool spelen gedurende 2021-2022. Dit keepersshirt kun je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL!

Het Nike Liverpool keepersshirt 2021-2022 is dit jaar geheel zwart/grijs en bevat een design van vakjes. Het voetbalshirt bevat namelijk een all-over print van vierkanten en in een aantal vierkanten zijn diagonale lijnen verwerkt. Het keepersshirt heeft meerdere tinten zwart/grijs. Verder is het keeperstenue uitgerust met een hoge, ronde hals met aan de achterkant een v-opening. Alle logo's staan in  het wit op het keeperstenue. Op de borst staan de logo's van Liverpool en Nike. Hoofdsponsor Standard Chartered prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van EXPEDIA. De achterkant van de hals bevat een v-opening en op de achterkant van het tenue staan twee vlammen met daartussen het getal 96, verwijzend naar het Hillsborough drama in 1989. De zijkanten van het keeperstenue bevatten een groene taping. 

De Liverpool keepertenues bestaan ook dit jaar weer voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om dit tenue te kopen! In deze shops kun je het Liverpool keeperstenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt!

Koop deze producten