Liverpool 3e shirt 2020-2021- Zwart/Grijs

Koop hier het nieuwste, donkergrijze Liverpool 3e shirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 122, 134, 146, 158, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL! Dit is het uitshirt waarin Liverpool speelt tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese uitwedstrijden gedurende 2020-2021. 

Het Liverpool 3e voetbalshirt bevat een design van blokken in het zwart en grijs. Dit design is geinspireerd door de sfeer op Anfield Road tijdens de wedstrijden in Europa. De kleuren van het tenue zijn bovendien geinspireerd door iconische Nike Air Max sneakers. De mouwen zijn een combinatie van zwart en grijs en bevatten aan de onderkant een design van flitsende strepen. Het 3e shirt van Liverpool is verder uitgerust met een lichtgrijze V-hals met een fel rode, opstaande kraag. Deze kleur komt ook weer terug in de taping aan de zijkatnen van het tenue. Ook de logo's van de club en Nike zijn fel rood. Deze staan op de borst. Op het midden van het tenue prijkt sponsor Standard Chartered. Op de achterkant van het trikot is het speciale Hillsborough logo te vinden, verwijzend naar de 96 supporters van Liverpool, die omkwamen bij de Hillsborough ramp in 1989. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Het is mogelijk dit shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op de achterkant van het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Wil jij net als Salah, Origi, Wijnaldum, Mané, Firmino, Lallana en Henderson in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om dit shirt te kopen!