Leeds United thuis shirt 2021-2022

Bestel hier direct het snel het nieuwste Leeds United thuisshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Leeds United de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Elland Road gedurende 2021-2022. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. 

Het Leeds United thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geheel wit en bevat een moderne polokraag. Dit betreft een opstaande kraag, welke in een y-vorm naar onder loop en knopen bevat. De adidas strepen op de schouders zijn geel en hetzelfde geldt voor een klein vlak ana de binnenkant van de kraag. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het donkerblauw en de linkerborst bevat de badge van de club. Sponsor SBOTOP versiert het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van subsponsor BOXT. In de nek op de achterzijde van het tenue is de naam van de club verwerkt.  Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester polyester. De Leeds United tenues zijn voorzien van de Adidas, AeroReady Technology, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.

Wil jij net als spelers als Philips, Raphinha, Firpo, Bamford, Moreno, Harrison, Klich, Koch, Llorente en nog meer spelers dit tenue dragen? Klik dan op de buttons. In deze webshops kun je het Leeds United tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!