Everton thuisshirt 2021-2022

Koop hier het nieuwste Hummel Everton thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. In dit voetbalshirt spelen ''The Toffees'' de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden in Goodison Park gedurende 2021-2022. 

Het Hummel Everton thuisshirt 2021-2022 is zoals altijd blauw en wordt dit jaar gekenmerkt door de diagonale banen in verschillende tinten blauw. Daarnaast bevat het voetbalshirt zowel gele als witte details. De band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van geel en wit en ook de band aan de achterkant van de hals is geel/wit. De chevrons van Hummel op de schouders zijn zilver. De rechterborst bevat het Hummel Sportswear logo en de linkerborst de badge van de club. Sponsor CAZOO versiert het midden van het voetbalshirt. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met het Hummel Dry Dye system, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van zweet/vocht. 

Wil jij net als sterren als de spelers van Everton in dit voetbalshirt schitteren? Klik dan op de buttons om het shirt te kopen. In deze shops kan je voetbalshirt laten voorzien van een eigen naam en nummer! Hierbij wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt!