Everton thuisshirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Everton thuisshirt 2020-2021. In dit voetbalshirt spelen ''The Toffees'' de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden in Goodison Park gedurende 2020-2021. Dit shirt kan je per direct kopen in de maten S, M, L, XL, XXL en andere maten.

Het Everton thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen een ode aan het Z-Cars anthem, het nummer dat door de supporters van Everton uit volle borst gezongen wordt. De bovenkant van de borst bevat diagonale strepen, welke de geluidsgolven van het lied van de supporters symboliseren. Verder bevat het Everton witte accenten. De band aan de onderkant van de mouwen is wit en hetzelfde geldt voor de logo's van alle sponsoren op het tenue. Het logo van Hummel en het logo van de club uit Liverpool staan op de borst en shirtsponsor CAZOO staat als hoofdsponsor op het midden van het voetbalshirt. Verder prijken op de mouwen de chevrons van Hummel in het zilver. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met het Hummel Dry Dye system, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van zweet/vocht. 

Wil jij net als sterren als Richarlison, Moise Kean, Gomes, Keane, Mina, Gordon, Iwobi en andere spelers in dit voetbalshirt schitteren? Klik dan op de buttons om het shirt te kopen. In deze shops kan je voetbalshirt laten voorzien van een eigen naam en nummer! Hierbij wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt!