Engeland trainingsshirt 2020-2021 - Blauw

Bestel hier het Engeland trainingsshirt van Nike voor volwassenen en kinderen. Het trainingsshirt van het Engelse nationale elftal kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit shirt werken de spelers van het Engelse nationale elftal de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. 

Het Engeland trainingsshirt 2020-2021 is dit jaar volledig blauw en wordt vooral gekenmerkt door de print van diagonale banen over de mouwen. De strepen op de mouwen zijn een combinatie van wit, rood en blauw. Verder zijn de mouwen uitgerust met een print van golven. De swoosh van Nike is dit jaar ook verplaatst naar de mouwen en is een combinatie van blauw en rood. Verder is het Engeland trainingstenue uitgerust met een ronde hals en staat het logo van de FA in het blauw/rood op de linkerborst.  Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als spelers Kane, Sancho, Rasfhord, Sterling, Foden en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik direct op de buttons om het Engeland trainingsshirt te bestellen.