Engeland VaporKnit training sweater 2020-2021

Bestel hier de Engeland Vaporknit training sweater 2020-2021 voor volwassenen. Deze Strike training top is uitgerust met de Vapor Knit technologie en is de versie die de spelers ook daadwerkelijk dragen.  Deze training sweater is onderdeel van het officiële Engeland trainingspak 2020-2021. In dit pak werken de spelers van het nationale voetbalelftal van Engeland de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en andere wedstrijden in de periode 2020-2021. Deze training top bestel je vanaf nu in de maten S, M, L, Xl en XXL. 

De Engeland training top 2020-2021 is geheel navy blauw en wordt vooral gekenmerkt door de diagonale band over de mouwen. Deze print bevat dunne blauwe, witte en rode lijnen. Ook de swoosh van Nike is verplaatst. Deze staat in het blauw/rood op de mouwen. De mouwen bevatten bovendien een print van golven. De linkerborst bevat het logo van de FA, inclusief een ster. Deze ster verwijst naar het gewonnen WK van 1966. De mouwen zijn gemaakt van een super elastisch materiaal, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt als je deze top draagt. Bovendien heeft deze top een slanke pasvorm, die de vorm van je lichaam volgt, zodat je nog vrijer kunt bewegen. De duimgaten aan de onderkant van de mouwen zorgen ervoor dat de top lekker strak om het lichaam valt en bovendien voor de fit van een handschoen.

Deze training top bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan & is uitgerust met de VaporKnit technologie. De nieuwe Next Gen VaporKnit technologie van Nike uit zich in het ultralichte 4D stretch materiaal en is voorzien van een nieuwe anti-kleef technologie. Samen met een snelheidsstreep op de trainingstrui die om je armen wordt samengedrukt, zorgt dit voor een geweldige aansluitende pasvorm. Wil je net als Kane, Sancho, Rashford, Sterling, Foden, Alexander Arnold, Greenwood, Alli, Maguire en andere sterren in deze top schitteren? Klik dan op de buttons!