Engeland training sweater kinderen 2020-2021 - Blauw

Bestel hier de nieuwste Engeland training top voor kinderen. Deze training sweater is onderdeel van het officiële Engeland trainingspak 2020-2021.  Deze sweater kan je voor verschillende leeftijden en in verschillende kindermaten bestellen. De top kan je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar.  Deze training top dragen de spelers van het nationale elftal tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en andere interlands gedurende 2020-2021. Deze drill top kan je vanaf nu bestellen in de volgende kindermaten. 128, 140, 152, 164, 176. Deze top is zowel in het navy als blauw beschikbaar. 

De Engeland training top 2020-2021 is geheel blauw en wordt vooral gekenmerkt door de diagonale band over de mouwen. Deze print bevat dunne blauwe, witte en rode lijnen. Ook de swoosh van Nike is verplaatst. Deze staat in het blauw/rood op de mouwen. De mouwen bevatten bovendien een print van golven. De linkerborst bevat het logo van de FA, inclusief een ster. Deze ster verwijst naar het gewonnen WK van 1966. De mouwen zijn gemaakt van een super elastisch materiaal, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt als je deze top draagt. Bovendien heeft deze top een slanke pasvorm, die de vorm van je lichaam volgt, zodat je nog vrijer kunt bewegen. De duimgaten aan de onderkant van de mouwen zorgen ervoor dat de top lekker strak om het lichaam valt en bovendien voor de fit van een handschoen.

Deze training top bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan & is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil je net als Kane, Sancho, Rashford, Sterling, Foden, Alexander Arnold, Greenwood, Alli, Maguire en andere sterren in deze top schitteren? Klik dan op de buttons!