Engeland Dri Fit ADV Match thuisshirt 2022-2023

Koop hier de authentic versie van het Engeland thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.  Het authentic voetbalshirt betreft het voetbalshirt dat de spelers van het nationale elftal ook daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden. De authentic voetbalshirts zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. Dit systeem zorgt allereerst voor een nog betere ventilatie. Dit systeem bestaat namelijk uit een combinatie van zowel enkel als dubbel gebreide garen. In de zones waar de meeste ventilatie nodig is, heeft Nike gebruik gemaakt van enkele garen en op de plekken waar het shirt wat steviger moet zijn, is er gebruik gemaakt van dubbele garen. De authentic voetbalshirts zijn ook lichter en vallen strakker om het lichaam. 

Het Engeland thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het Engeland voetbalshirt van 1996. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de blauwe accenten. De schouders zijn donkerblauw en naar het midden van de mouwen wordt de tint blauw steeds lichter middels een gradiënt effect van dunne strepen. De band aan de onderkant van de mouwen is ook een combinatie van donkerblauw en lichtblauw. Het voetbalshirt bevat alle kenmerken van het nieuwe template van Nike. Het Engeland thuisshirt is uitgerust met een ronde hals met daaronder een ronding. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst bevat de badge van de nationale voetbalbond. De ster boven het logo verwijst naar het winnen van het WK van 1966. De binnenkant van de hals bevat de bijnaam van het nationale voetbalelftal: 3LIONS. De Engeland voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Dri FIT ADV technologie combineert vochtafvoerend materiaal met geavanceerde technieken en eigenschappen zodat je droog en comfortabel blijf. Het opengewerkte materiaal op warme plekken is gebaseerd op data uit tests met atleten en houdt je koel in het heetst van de strijd.
  • Het authentieke design geeft je dezelfde look als de professionals op het veld.
  • Aansluitende pasvorm voor slanke feel
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Wit/Blauw/Lichtblauw

Wil jij net als de spelers van Engeland dit Engeland Dri Fit ADV voetbalshirt 2022-2023 dragen? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je het Engeland tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.