Engeland Vapor Match thuisshirt 2020-2021

Koop hier de Vapor Match versie van het Engeland thuisshirt 2020-2021. Het authentic shirt is het shirt dat de spelers van het nationale elftal ook daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden. Dit betreft dus niet de replica versie. De authentic shirts van Engeland zijn duurder dan de replica versie, omdat deze zijn uitgerust met het zogenaamde Aeroswift systeem van Nike. Dit systeem zorgt allereerst voor een nog betere ventilatie. Dit systeem bestaat namelijk uit een combinatie van zowel enkel als dubbel gebreide garen. In de zones waar de meeste ventilatie nodig is, heeft Nike gebruik gemaakt van enkele garen en op de plekken waar het shirt wat steviger moet zijn, is er gebruik gemaakt van dubbele garen. Voordelig aan de technologie is dat het shirt 10% lichter is dan eerdere authentic shirts van Nike, het bevat 50% meer stretch en de shirts drogen 25% sneller. Het nieuwe garen heeft verder een geborstelde kwaliteit, waardoor het zeer aangenaam voelt tegen de huid.

Het Engeland thuisshirt is dit jaar weer geheel wit en bevat een ronde hals in het navy blauw. In deze ronde hals is een speciale print verwerkt van een groep leeuwen. Dit symboliseert de band tussen het nationale elftal en de supporters. Bovendien zijn de leeuwen een verwijzing naar de bijnaam van het nationale voetbalelftal: THREE LIONS. In de ronde hals bevinden zich ook een subtiele rode en blauwe lijn. Het design van de hals komt ook terug in de taping aan de zijkanten van het voetbalshirt. Het thuisshirt van Engeland bevat namelijk een zigzag taping in dezelfde kleuren als de hals en met dezelfde print. Deze taping heeft de vorm van een bliksemschicht. De badge van de Engelse voetbalbond, FA, prijkt op het midden van de borst. De ster boven het logo is een verwijzing naar het gewonnen WK van 1966. Onder de badge prijkt in het navy blauw de swoosh van Nike. 

Wil jij net als spelers als  Kane, Sancho, Rashford, Sterling, Foden, Alexander Arnold, Greenwood, Alli, Maguire en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons! In deze shops kun je het tenue van Engeland ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! Dit shirt kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL!