SKU: CD0697-100

Koop hier het witte Engeland thuisshirt van Nike voor kinderen en volwassenen. In dit shirt speelt het nationale elftal van Engeland de Euro 2020 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit tenue kun je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. 

Het Engeland thuisshirt is dit jaar weer geheel wit en bevat een ronde hals in het navy blauw. In deze ronde hals is een speciale print verwerkt van een groep leeuwen. Dit symboliseert de band tussen het nationale elftal en de supporters. Bovendien zijn de leeuwen een verwijzing naar de bijnaam van het nationale voetbalelftal: THREE LIONS. In de ronde hals bevinden zich ook een subtiele rode en blauwe lijn. Het design van de hals komt ook terug in de taping aan de zijkanten van het voetbalshirt. Het thuisshirt van Engeland bevat namelijk een zigzag taping in dezelfde kleuren als de hals en met dezelfde print. Deze taping heeft de vorm van een bliksemschicht. De badge van de Engelse voetbalbond, FA, prijkt op het midden van de borst. De ster boven het logo is een verwijzing naar het gewonnen WK van 1966. Onder de badge prijkt in het navy blauw de swoosh van Nike. De Engeland replica tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als spelers als  Kane, Sancho, Rashford, Sterling, Foden, Alexander Arnold, Greenwood, Alli, Maguire en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons! In deze shops kun je het tenue van Engeland ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!

Koop deze producten