Engeland dames uitshirt 2020-2021

Bestel hier het uitshirt van de vrouwen van Engeland voor volwassenen en kinderen. In dit shirt speelt het Engelse vrouwenelftal de EK 2021 wedstrijden en de overige interlands in de periode 2020-2021. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de volgende maten voor vrouwen: XS, S, M, L en XL. 

Het Engeland dames uitshirt bevat dit jaar een all-over print. Deze print is in het materiaal van het tenue verwerkt. Het voetbalshirt is overwegend blauw en bevat een all-over print van een verzameling leeuwen. Deze print is geïnspireerd door het logo van de FA, welke gekenmerkt wordt door de drie leeuwen. De bijnaam van het nationale voetbalelftal van Engeland is dan ook ''The Three Lions.'' Hiermee is het tenue ook een eerbetoon aan de band tussen de supporters en het nationale elftal. Verder bevat het Engeland tenue een klassieke polokraag met twee knopen. In deze knopen is een tekst verwerkt: ''We are Lions/We Are England’’. Daarnaast is het tenue voorzien van rode accenten. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een rode taping in de vorm van een bliksemschicht. Ook de logo's van Nike en de voetbalbond zijn rood of een combinatie van navy/rood. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst de badge van de FA. De ster boven deze badge verwijst naar het winnen van het WK in 1966.  Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de speelsters van het nationale  Engeland uitshirt schitteren? Klik dan op de buttons! In deze shops kun je het tenue van Engeland ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!