Chelsea trainingspak 2020 - Blauw

Koop hier het nieuwe Chelsea trainingspak van Nike voor 2020 voor volwassenen en kinderen. Dit trainingspak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Het pak van Chelsea wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van 2019-2020. Het pak van Chelsea bestaat uit een trainingstrui en een trainingsbroek.

De Chelsea trainingstrui voor 2020 is blauw met blauwe details en bevat een flitsende blauwe strip over de schouders en mouwen. Verder is deze strip verdeeld in dunne dunne streepjes. Op de borst staan de logo's van Nike en de Londense club in het blauw en verder bevat de top een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. Dit effect wordt bovendien bewerkstelligd door de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Deze hebben de pasvorm van een handschoen. De achterkant van de trainingstrui in wat langer. Klik dan op de button(s) om deze sweater te kopen. De trainingsbroek is blauw en bevat een flitsende, blauwe strip langs de zijkanten van de broek. Daarnaast is deze strip verdeeld in dunne streepjes. De broek bevat verder de logo's van Nike en de Londense club. Verder heeft deze tech trainingsbroek een toelopende pasvorm en valt deze strak om de benen. De onderkant van de broek is uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm naar jouw wens kan aanpassen. Wil jij net als sterren als Pulisic, Hudson Odoi, Willian, Kanté, Giroud en andere sterren of andere spelers dit pak dragen? Klik dan op de button(s) om dit Chelsea trainingspak te kopen. 

De Chelsea trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.