Chelsea trainingsjack 2020-2021 - Lichtblauw

Koop hier het nieuwe blauwe Chelsea trainingsjack van Nike voor kinderen en volwassenen. Dit jack kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit is het jack dat de spelers dragen tijdens het betreden van het veld voorafgaande aan de Premier League wedstrijden, Europese uitwedstrijden, bekerwedstrijden op Stamford Bridge gedurende dit seizoen.

Het jack wordt dit jaar het I96 jack genoemd en heeft dezelfde kleur als het Chelsea uitshirt  Het Chelsea trainingsjack is aan de bovenkant lichtblauw, het midden bevat een blauw vlak en de onderkant bevat een navy blauw vlak. Verder is het jack uitgerust met een donkerblauwe taping, waarin de leus van de club is verwerkt: THE PRIDE OF LONDON! Het Chelsea trainingsjack bevat verder aan de zijkanten twee zakken. Verder zijn de mouwen zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en perfect mee bewegen met de armen. Wil jij net als sterren als Ziyech, Kanté, Werner, Hudson Odoi of andere spelers dit trainingsjack dragen? Klik dan op de button(s) om dit blauwe Chelsea jack te kopen. 

Dit jack bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit is een perfect jack om in te trainen of casual te dragen.