Chelsea Europa trainingsbroek 2018-2019

Koop hier de nieuwe Chelsea trainingsbroek van Nike voor 2018-2019 voor kinderen en volwassenen. Deze trainingsbroek van Chelsea wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden.

De trainingsbroek van Chelsea is donker blauw en bevat een flitsende, licht blauwe strip langs de zijkanten van de broek. Daarnaast is deze strip verdeeld in dunne streepjes. De broek bevat verder de logo's van Nike en de Londense club. Verder heeft deze tech trainingsbroek een toelopende pasvorm en valt deze strak om de benen. De onderkant van de broek is uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm naar jouw wens kan aanpassen. Wil jij net als sterren als Fabregas, Frello, Morata, Giroud, Kovacic, Hazard, Kanté, Pedro, Willian of andere spelers deze broek dragen? Klik dan op de button(s) om deze broek te kopen. Deze broek kan je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

De Chelsea trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.