Chelsea trainingsbroek Champions League 2021-2022

Koop hier de nieuwe Nike Chelsea Champions League trainingsbroek 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Deze trainingsbroek is onderdeel van het Chelsea Champions League trainingspak 2021-2022. Deze trainingsbroek van Chelsea wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden in 2021-2022. 

De Chelsea trainingsbroek is zwart en bevat een diagonale taping onder de knieën. Deze band is, evenals de logo's van Chelsea en de club, oranje. De Chelsea broek bevat verder de logo's van Nike en de Londense club aan de bovenzijde van de pijpen. Verder heeft deze tech trainingsbroek een toelopende pasvorm en valt deze strak om de benen. De onderkant van de broek is uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm naar jouw wens kan aanpassen. De zijkanten van de trainingsbroek zijn voorzien van zakken. Rondom dit gedeelte bevindt zich ook een print van golven. Deze Chelsea trainingsbroek bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als de spelers van Chelsea deze officiële Nike Chelsea Champions League trainingsbroek 2021-2022 deze broek dragen? Klik dan op de button(s) om deze trainingsbroek te kopen. Deze broek kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.