Chelsea training top 2019-2020 - Zwart

Koop hier het nieuwe Chelsea training sweater van Nike voor 2019-2020 voor kinderen en volwassenen. Deze trainingssweater van Chelsea wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese thuiswedstrijden op Stamford Bridge.

Deze training top heeft dezelfde kleur als het voetbalshirt. De top is zwart met blauwe details en bevat een flitsende blauwe strip over de schouders en mouwen. Verder is deze strip verdeeld in dunne dunne streepjes. Op de borst staan de logo's van Nike en de Londense club en verder bevat de top een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. Dit effect wordt bovendien bewerkstelligd door de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Deze hebben de pasvorm van een handschoen. Sponsor CARABAO staat op het midden van deze training sweater.  Wil jij net als sterren als Fabregas, David Luiz, Hazard, Kovacic, Giroud, Frello, Kanté, Willian of andere spelers dit trainingsshirt dragen? Klik dan op de button(s) om deze sweater te kopen. 

De Chelsea trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.