Merk: SKU: DM1839-496

Bestel hier direct het Nike Chelsea thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt Chelsea FC de Champions League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden in Stamford Bridge gedurende 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL.

Het Chelsea FC thuisshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan Ted Drake! De Engelsman was 70 jaar geleden de manager van Chelsea. In 1952 werd Drake manager van Chelsea en introduceerde hij aanvallend en attractief voetbal. Ook voerde de manager een aantal belangrijke veranderingen door bij de club. Zo werd het clublogo van Chelsea veranderd van ''The Pensioner'' naar de iconische Chelsea leeuw. Ook de bijnaam van de voetbalclub werd veranderd van ''The Pensioners'' in ''The Blues''. Het voetbalshirt is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de witte henley collar met all-over print van de leeuwenmanen van de leeuw uit het clublogo. De kraag van het voetbalshirt bevat ook een knoopje. Ter hoogte van de borst bevindt zich een ronding. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het wit met een turquoise omranding. De linkerborst bevat de badge van Chelsea. Het logo van Chelsea heeft veel overeenkomsten met het logo dat Chelsea op het tenue had in het laatste seizoen dat Ted Drake manager was bij Chelsea in 1960-1961. Hoofdsponsor THREE versiert het midden van het voetbalshirt en de linkermouw bevat het logo van WhaleFin. De binnenkant van de hals bevat de naam van de club: ''CHELSEA FC LONDON.'' Het Chelsea tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

  • Nike Dri Fit technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het replicadesign is geïnspireerd op wat de spelers dragen op het veld.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Kleur: Rush Blue/Chlorine Blue/Wit

Klik direct op de buttons om het Chelsea voetbalshirt voor kinderen en volwassenen te bestellen. In deze winkels kun je het Chelsea voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Koop deze producten