Chelsea thuisshirt 2019-2020

Koop hier het officiële Chelsea voetbalshirt van Nike voor 2019-2020 voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit shirt kan je dus voor alle leeftijden kopen. Dit betreft het shirt, waarin de club de thuiswedstrijden in Europa, de FA Cup en Premier League speelt op Stamford Bridge gedurende 2019-2020.

Het nieuwe Chelsea tenue is dit seizoen een ode aan de thuishaven van Chelsea: Stamford Bridge. Sinds 1905 is ''BRIDGE'' de thuishaven van de The Blues en in 2020 speelt de club dus al 115 jaar in het stadion. Het nieuwe tenue bevat een all-over print van Stamford Bridge over het tenue, inclusief de Matthew Harding Stand, de East & West Stands en de bekende Shed End. Het tenue bevat verder het nieuwe template van Nike. Het shirt is uitgerust met een v-hals en in de hals bevindt zich een rode taping. Naast deze taping prijkt de leeuw uit het logo van de club met de tekst: ''PRIDE OF LONDON.'' De taping loopt door over de achterkant van het tenue en hierin staan de initialen van de Londense club: CFC.  Op de borst prijken de logo's van de club en Chelsea en op het midden van het shirt staat sponsor YOKOHAMA TYRES.  De linkermouw bevat het logo van subsponsor HYUNDAI. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Hazard, Kanté, Giroud, David Luiz, Pedro, Willian, Alonso en nog meer sterren.. Dit shirt kan je laten bedrukken met je eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.

De Chelsea tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.