Chelsea thuisshirt 2018-2019

Koop hier het officiële Chelsea shirt van Nike voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit shirt kan je dus voor alle leeftijden kopen. Dit betreft het shirt, waarin de club de thuiswedstrijden in de Champions League, FA Cup en Premier League speelt op Stamford Bridge gedurende 2018-2019. 

Het Chelsea shirt is dit seizoen weer geheel blauw en is uitgerust met een diagonale hals, die naar het midden recht loopt.  Het tenue is dit jaar geinspireerd door een aantal legendarische shirts van de club uit de jaren '80 en '90. Het shirt wordt dan ook dit jaar gekenmerkt door de flitsende witte en rode horizontale strepen over het tenue. Verder bevat de mouwen en schouders een flitsend design van zigzag strepen. Aan de binnenkant van de hals is een taping verwerkt, welke aan de achterkant van het shirt doorloopt. De binnenkant van de hals bevat bovendien de tekst: BLUE IS THE COLOUR - 1905.  Op de borst prijken de logo's van de club en Chelsea en op het midden van het shirt staat sponsor YOKOHAMA TYRES.  Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Frello, Morata, Kovacic, Giroud, Hazard, Kanté, Willian, Barkley, Fabregas, David Luiz en andere sterren. Dit shirt kan je laten bedrukken met je eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.

De Chelsea tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.