Chelsea thuisshirt 2017-2018

Koop hier het officiële Chelsea shirt van Nike voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit shirt kan je dus voor alle leeftijden kopen. Dit betreft het shirt, waarin de club de thuiswedstrijden in de Champions League, FA Cup en Premier League speelt op Stamford Bridge gedurende 2017-2018.

Het Chelsea shirt is dit seizoen weer geheel blauw en is uitgerust met een ronde hals. Rondom de hals bevindt zich een band in het navy blauw, waarboven aan de achterkant van het shirt de naam van de club is verwerkt: CHELSEA FC. De zijkanten van het shirt bevatten een strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. Op de borst prijken de logo's van de club en Chelsea en op het midden van het shirt staat sponsor YOKOHAMA TYRES. Verder bevat de bies aan de onderkant van de mouwen nog een speciaal detail. In de bies is de tekst: ''EST 1895'' en ''THE BLUES'' verwerkt. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Fabregas, Hazard, Costa, Kanté, Willian, Pedro en andere sterren. Dit shirt kan je laten bedrukken met je eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.

De Chelsea tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.