Chelsea baby tenue 2021-2022

Koop hier het officiële Chelsea tenue van Nike voor baby's. Dit tenuetje kan je kopen voor baby's van 3 tot 6 maanden, 6 tot 9 maanden, 9 tot 12 maanden, 1 jaar tot anderhalf jaar en anderhalf tot twee jaar. Het tenue bestaat uit een voetbalshirt, een broekje en kousen voor baby's. Dit betreft het tenue, waarin de club de thuiswedstrijden in de Champions League, FA Cup en Premier League speelt op Stamford Bridge gedurende 2020-2021. Je kan ook het uittenue voor baby's bestellen. 

Het Chelsea thuisshirt 2021-2022 is geïnspireerd door de OPT ART beweging van de Londense kunstenares Bridget Riley. Het tenue van Chelsea bevat namelijk een all-over print van zigzaglijnen en blokken, welke kenmerkend zijn voor Op ART. Op het nieuwe Chelsea tenue staan de zigzagstrepen en de blokken bovendien symbool voor de levendigheid en creativiteit van het spel van de club. Verder bevat het tenue dit seizoen ook gele accenten, welke een verwijzing zijn  naar verschillende uitshirts die Chelsea sinds de jaren '70 gehad heeft. De zigzag band aan de zijkanten van het voetbalshirt is geel en hetzelfde geldt voor de swoosh van Nike op de linkerborst. De andere borst bevat het logo van de Engelse club en bovendien is het tenue uitgerust met een v-hals.  Op het midden van het shirt staat sponsor THREE.  De linkermouw bevat het logo van subsponsor HYUNDAI. In de nek op de achterzijde van het tenue prijken de initialen van de club: CFC. Het broekje van dit tenue is blauw en de kousen zijn wit.De Chelsea tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.  

Wil jij net als spelers als Pulisic, Werner, Ziyech, Havertz, Mount, Kanté, Giroud, Frello, Abraham, Hudson Odoi, Chilwell en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons!