Chelsea baby tenue 2020-2021

Koop hier het officiële Chelsea tenue van Nike voor baby's. Dit tenuetje kan je kopen voor baby's van 3 tot 6 maanden, 6 tot 9 maanden, 9 tot 12 maanden, 1 jaar tot anderhalf jaar en anderhalf tot twee jaar. Het tenue bestaat uit een voetbalshirt, een broekje en kousen voor baby's. Dit betreft het tenue, waarin de club de thuiswedstrijden in de Champions League, FA Cup en Premier League speelt op Stamford Bridge gedurende 2020-2021. Je kan ook het uittenue voor baby's bestellen. 

Het Chelsea thuisshirt is zoals ieder jaar blauw en bevat dit seizoen een all-over print van kleine diagonale lijnen, welke tezamen een zigzagpatroon vormen. Dit patroon is geïnspireerd door het vakmanschap van de modemakers in de fashionstad Londen, waar de thuishaven van Chelsea gevestigd is. Verder is het tenue ook voorzien van donkerblauwe accenten. De taping aan de zijkanten van het tenue is donkerblauw. In deze taping is een tekst verwerkt: The Pride of London. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart en hierin staat in een sierlijk lettertype de initialen van de club: CFC. Bovendien bevat het tenue een ronde hals in het navy blauw. De achterkant van de hals bevat een v-opening. Op de borst prijken de logo's van de club en Chelsea en op het midden van het shirt staat sponsor THREE. Het broekje van dit tenue is blauw en de kousen zijn wit. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Kanté, Giroud, David Luiz, Pedro, Willian en nog meer sterren.  Het broekje is blauw en de kousen zijn wit. 

De Chelsea tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.