Chelsea keepersshirt 2021-2022 - Grijs

Bestel hier direct en snel het officiële Nike Chelsea keepersshirt 2021-2022 van onder andere Kepa Arrizibalaga, Caballero en Mendy voor kinderen en volwassenen. Dit Chelsea keepersshirt kan je kopen in de volgende maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  In dit keepersshirt spelen de keepers van Chelsea de Premier League, FA Cup, Europese en League Cup wedstrijden gedurende dit seizoen.

Het Chelsea keepersshirt 2021-2022 is dit jaar geheel grijs en bevat een all-over print van geometrische vormen. Het tenue bevat namelijk verschillende vlakken waardoorheen strepen zijn verwerkt. Het keeperstenue bevat dit jaar een hoge ronde hals, een zogenaamde col. De achterkant van de hals bevat bovendien een v-opening. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en hoofdsponsor THREE versiert het midden van het keeperstenue. De linkermouw is uitgerust met het logo van Hyundai.  De Chelsea keeperstenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hier waar je dit shirt exclusief kunt kopen voor volwassenen en kinderen. Bovendien heb je de mogelijkheid het shirt te laten bedrukken met de originele en officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de keepers van Chelsea. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, welke de club ook draagt tijdens de Premier League wedstrijden.