Chelsea 3e shirt 2021-2022 - Groen

Koop hier het officiële Nike Chelsea 3e voetbalshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit Chelsea voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit shirt kan je dus voor alle leeftijden kopen. Dit betreft het shirt, waarin de club de uitwedstrijden in Europa worden gespeeld, maar ook een aantal wedstrijden in de Premier League en FA Cup. Dit tenue wordt echter met name gedragen in de Champions League.

Het Chelsea 3e shirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door de jonge energie die zich rondom de club bevindt. Het tenue staat garant voor spannende Champions League avonden.  Het Chelsea 3e shirt is overwegend groen en bevat een camouflage print, welke een verwijzing zijn naar de kleuren van de Nike ACG kleding. Bovendien bevat het voetbalshirt van Chelsea oranje details. Deze komen terug in de band aan de achterkant van de ronde hals en in de taping aan de zijkanten van het voetbalshirt. Bovendien zijn alle logo's op het Chelsea 3e voetbalshirt oranje.   De linkerborst bevat de clubbadge en de andere borst de swoosh van Nike. Het logo van Chelsea betreft een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue. Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor THREE.  De linkermouw bevat het logo van Hyundai.  De Chelsea tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als de spelers van Chelsea in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om het Chelsea 3e shirt 2021-2022 te bestellen voor kinderen en volwassenen!