Chelsea Champions League voetbalshirt 2019-2020 - Zwart

Koop hier het officiële Chelsea 3e shirt van Nike voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit shirt kan je dus voor alle leeftijden kopen. Dit betreft het shirt, waarin de club de uitwedstrijden in Europa worden gespeeld, maar ook een aantal wedstrijden in de Premier League en FA Cup. Dit tenue wordt echter met name gedragen in de Champions League.

Het Chelsea 3e voetbalshirt voor 2019-2020 is dit jaar geïnspireerd door de tenues van de jaren '90. Het voetbalshirt is overwegend zwart met een all-over print. Deze all-over print bevat onder andere de initialen van de club: CFC. Deze initialen hebben het lettertype van de programmaboekjes van Chelsea in de jaren '90. Daarnaast is het tenue uitgerust met een diagonale old-skool hals in het oranje/zwart/wit. Dit design komt ook weer terug in de banen aan de onderkant van de mouwen. De tint oranje doet met name denken aan de tint oranje van het Chelsea uitshirt van de periode 1994-1996. De hals bevat ook nog een zwart/witte strip met daarin de naam van de club: CHELSEA FC.  Op de borst prijken de logo's van de club en Chelsea en op het midden van het shirt staat sponsor YOKOHAMA TYRES. Het logo van Nike betreft het zogenaamde Nike Futura logo. Dit loog werd voor het laatst gebruikt op tenues in de jaren '90. De linkermouw bevat het logo van Hyundai.  Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Pulisic, Abraham, Mount, Kanté, Hudson-Odoi, Willian, Zouma, Gilmour, Giroud en andere spelers. Dit shirt kan je laten bedrukken met je eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.

De Chelsea tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.