Chelsea 3e voetbalshirt 2018-2019

Koop hier het officiële Chelsea 3e shirt van Nike voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit shirt kan je dus voor alle leeftijden kopen. Dit betreft het shirt, waarin de club de uitwedstrijden in Europa worden gespeeld, maar ook een aantal wedstrijden in de Premier League en FA Cup. 

Het 3e tenue van Chelsea is overwegend licht blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print over het shirt. Dit betreft een print van een luchtfoto van Londen en met name het deel waarin Stamford Bridge gelegen is. Het tenue bevat bovendien een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De mouwen en schouders zijn uitgerust met diagonale strepen en aan de binnenkant van de hals bevindt zich een oranje taping. Deze loopt door over de achterkant van het shirt. Op de borst prijken de logo's van de club en Chelsea en op het midden van het shirt staat sponsor YOKOHAMA TYRES.  Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Fabregas, Hazard, Morata, Kovacic, Barkley, Kanté, Willian, Pedro en andere sterren. Dit shirt kan je laten bedrukken met je eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.

De Chelsea tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.