Merk: SKU: BR0790-463

Koop hier het nieuwste Brighton & Hove Albion thuisshirt voor 2021-2022. In dit voetbalshirt speelt Brighton de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden gedurende 2021-2022 in het American Express Community Stadium. Dit voetbalshirt kun je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL! 

Het voetbalshirt van Brighton & Hove Albion bestaat ook dit jaar weer uit verticale, witte en blauwe banen. Verder bevat het tenue een witte v-hals met gele accenten. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit met gele details. De binnenkant van de hals bevat een wit/gele taping. Deze loopt ook door over de achterkant van het shirt. De binnenkant van de hals bevat de tekst: 10 years at the AMEX. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het tenue staat sponsor AMERICAN EXPRESS. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een optimale prestatie.

Wil je net als sterren als de spelers van Brighton & Hove Albion in dit shirt schitteren, klik dan op de buttons. In deze shops kan je het nieuwe Brighton voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Koop deze producten