Merk: SKU: 321369W-A00

Koop hier het nieuwe Kappa Aston Villa thuisshirt 2021-2022 voor kinderen of volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Aston Villa de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in Villa Park gedurende 2021-2022.

Het Kappa Aston Villa thuisshirt 2021-2022 heeft het gebruikelijke design. De body van het voetbalshirt is paars en bevat dit jaar een design van verticale banen in een andere tint paars. De mouwen van het Aston Villa thuisshirt zijn lichtblauw met paarse details. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de ronde hals. Op de rechterborst prijkt het logo van Kappa in het wit en de mouwen bevatten het logo van het Italiaanse spotmerk in het paars. Sponsor CAZOO versiert het midden van het tenue en de linkerborst bevat de badge van de club. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de leeuw uit het clublogo. Het Aston Villa tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Kappa Hydroway technologie. Dit systeem zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Klik direct op de buttons om het Aston Villa thuisshirt te bestellen. In deze winkels kun je het Aston Villa tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering!