Merk: SKU: 36137TW

Bestel hier direct en snel het Kappa Aston Villa 3e voetbalshirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Aston Villa de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden in 2021-2022. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Kappa Aston Villa 3e voetbalshirt is donkerblauw met een design van diagonale vegen in een andere tint blauw. Verder bevat het tenue zilveren accenten. Deze kleur komt terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen heeft ook deze kleur. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Kappa in het zilver. Sponsor CAZOO versiert het midden van het tenue en de linkerborst bevat de badge van de club. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de leeuw uit het clublogo. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de leeuw uit het clublogo. Het Aston Villa tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Kappa Hydroway technologie. Dit systeem zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Klik direct op de buttons om het Aston Villa 3e voetbalshirt 2021-2022 te bestellen. In deze winkels kun je het Aston Villa tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering!