Arsenal authentic Climachill uit shirt 2019-2020

Koop hier het nieuwe Arsenal authentic shirt voor 2019-2020. Het authentic voetbalshirt kan je alleen kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het authentieke voetbalshirt is het shirt dat daadwerkelijk door de spelers van de club gedragen worden in de wedstrijden. Deze shirts zijn duurder dan de replica versie van het shirt en vallen strak om het lichaam. Deze shirts zijn uitgerust met de Climachill technologie. Deze technologie zorgt er bovendien voor dat het voetbalshirt licht is (slechts 100 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het shirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters.

Dit betreft het Arsenal uitshirt, waarin de club de Premier League, FA Cup en Europa League uitwedstrijden speelt. Het Arsenal uitshirt voor 2019-2020 is geïnspireerd door een voetbalshirt uit de historie van de club. Dit betreft het uittenue van de periode 1991-1993. Ook dit tenue werd door adidas geproduceerd en had als bijnaam het ''Bruised Banana'' kit. Het nieuwe tenue van Arsenal heeft ook dit design. Het shirt is geel en bevat een all-over print van zigzagbanen in het blauw/geel over het tenue. Verder is het tenue uitgerust met navy blauwe details. Deze komen terug in de ronde hals en in de drie strepen over de mouwen. Ook de logo's op het tenue zijn navy blauw. Op de borst van het Arsenal adidas voetbalshirt prijken de logo's van de club en adidas. Hoofdsponsor Fly Emirates staat op het midden van het shirt en subsponsor VISIT RWANDA op de linkermouw. 

De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Lacazette, Özil, Aubameyang en andere sterspelers. Klik op de button om het shirt te kopen!