Arsenal uit shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwe Arsenal uitshirt van 2018-2019 voor kinderen of volwassenen. Dit Arsenal uitshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit nieuwe shirt speelt Arsenal de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League uitwedstrijden in het Emirates Stadium gedurende dit seizoen.  

Het Arsenal shirt is dit jaar navy blauw en bevat over de borst een print van flitsende rode banen. Deze banen lopen dit jaar ook door over de mouwen. Deze banen vormen een silhouet van het stadion van de club. Verder bevat het shirt dit seizoen ook een v- hals met een gradient design over de schouders en mouwen. PUMA is ook dit jaar kledingsponsor van de club en staat zowel op de rechter borst als op de mouwen. De linker borst bevat het iconische logo van de club en op het midden van het shirt staat Fly Emirates. Op de achterkant van dit shirt prijkt het het iconische kanon uit het logo van de Londense club. De logo's van PUMA komen ook weer terug op beide mouwen. 

De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Aubameyang, Mkhitarian, Ramsey, Lacazette, Özil, Lichtsteiner, Xhaka, Koscielny en nog meer sterren. Klik op de button om het shirt te kopen!