Arsenal trainingsshirt voor kinderen - Geel

Koop hier het nieuwe Arsenal trainingsshirt 2020-2021 voor kinderen. Het trainingsshirt voor kinderen kan je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit shirt is dus beschikbaar voor KIDs van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar.  Dit trainingsshirt of tenue wordt door The Gunners gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2020-2021

Het Arsenal trainingsshirt is dit jaar geel met roze en lichtblauwe details. De drie strepen van adidas zijn op de rechtermouw roze en op de andere mouw blauw. Verder bevat het training shirt van Arsenal een ronde hals, welke iets breder is dan voorgaande seizoenen. Het logo van adidas staat op de rechterborst en de andere borst bevat het logo van de Londense club. Ook deze logo's zijn roze en blauw.  Fly Emirates (Emirates Fly Better) staat op het midden van het shirt. De mouwen van het trainingsshirt betreffen raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Dit shirt is gemaakt van 100% polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Lacazette, Özil, Xhaka, Aubaymeyang en andere schitteren in dit Arsenal trainingsshirt? Klik dan op de button om het shirt te kopen voor kinderen en volwassenen.