Arsenal trainingsshirt 2018-2019 - Groen/Goud

Koop hier het nieuwe Arsenal trainingsshirt voor 2018-2019 voor kinderen en volwassenen. Het trainingsshirt van The Gunners kan je vanaf nu in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL kopen. Dit shirt wordt door The Gunners gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2018-2019. 

Het shirt is dit jaar groen met gouden accenten en een ronde hals. De mouwen zijn overwegend groen en bevatten een flitsende gouden strip, verdeeld in puntjes. Op de borst staan de logo's van Arsenal en PUMA, terwijl het logo van PUMA ook terug komt op de schouders. Fly Emirates staat op het midden van het shirt. De mouwen van het trainingsshirt betreffen raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Dit shirt is gemaakt van 100% polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Lacazette, Özil, Mkhitaryan, Torreira, Xhaka, Wilshere en Koscielny schitteren in dit shirt? Klik dan op de button om het shirt te kopen voor kinderen en volwassenen.