Zwart roze Arsenal trainingsshirt 2017-2018

Koop hier het nieuwe zwart/rozeArsenal trainingsshirt voor 2017-2018 voor kinderen en volwassenen. Het trainingsshirt van The Gunners kan je vanaf nu in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL bestellen. Dit shirt wordt door The Gunners gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Europa League wedstrijden gedurende 2017-2018.

Het shirt is dit jaar geheel in stijl van de kleuren van het 3e shirt van Arsenal. Het shirt is dit jaar zwart met roze accenten en een ronde hals. De mouwen zijn overwegend zwart en bevatten een flitsende roze strip, verdeeld in puntjes. Deze strip heeft het zogenaamde gradient design. De rechterkant van de strip bevat de initialen van de club: AFC. Op de borst staan de logo's van Arsenal en PUMA. Dit shirt is gemaakt van 100% polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Lacazette, Özil, Giroud, Alexis Sanchez, Xhaka, Wilshere en Walcott schitteren in dit shirt? Klik dan op de button om het shirt te kopen voor kinderen en volwassenen.