Arsenal trainingsshirt 2017-2017 - Rood/Grijs

Koop hier het nieuwe Arsenal trainingsshirt voor 2017-2018 voor kinderen en volwassenen. Het trainingsshirt van The Gunners kan je vanaf nu in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL kopen. Dit shirt wordt door The Gunners gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2017-2018.

Het shirt is dit jaar donker rood met grijze accenten en een ronde hals. De mouwen zijn overwegend grijs en bevatten een flitsende rode strip, verdeeld in puntjes. De crew neck van het shirt is deels grijs en deels rood. Op de borst staan de logo's van Arsenal en PUMA, terwijl het logo van PUMA ook terug komt op de schouders. Fly Emirates staat op het midden van het shirt. Dit shirt is gemaakt van 100% polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Lacazette, Özil, Giroud, Alexis Sanchez, Xhaka, Wilshere en Walcott schitteren in dit shirt? Klik dan op de button om het shirt te kopen voor kinderen en volwassenen.