Merk: SKU: HA5296

Koop hier het nieuwe Arsenal training sweater 2022-2023 voor kinderen. Deze drill top of trainingssweater kan je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. De sweater is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Deze top wordt door de spelers van Arsenal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League thuiswedstrijden in het Emirates Stadium gedurende 2022-2023. 

De Arsenal training sweater van het Arsenal trainingspak 2022-2023 is donkerblauw en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Deze rits kan je verbergen onder een vlak wanneer je deze naar boven doet. De drie strepen van adidas staan dit jaar op de schouders en mouwen en zijn rood.  De rechter borst is uitgerust met het logo van adidas en op de linker borst prijkt het Arsenal logo. Sponsor Fly Emirates versiert het midden van de training top. De zijkanten van de training sweater bevatten een diagonaal vlak met daarin een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door het design van een doelnet. Dit gedeelte bevat ook een diagonale rode lijn. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de Arsenal training sweater nog strakker om het lichaam valt. De raglanmouwen zorgen ervoor dat de mouwen perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam. De achterkant van de training sweater is iets langer voor een optimale bescherming. De sweater bestaat voor 100% uit polyester. De Arsenal trainingskleding is dit seizoen weer uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal in dit pak kunnen trainen. 

  • Strak model
  • Korte rits; Opstaande kraag
  • Sweaterstof, 100% gerecycled polyester
  • Vochtabsorberend AEROREADY
  • Duimgaten in de boorden
  • Opgestreken Arsenal clubembleem
  • Inzetstuk van technisch geweven stof geïnspireerd op het doelnet
  • UV-bescherming (factor 50+)

Wil jij net als sterren als de Arsenal spelers deze adidas Arsenal training sweater dragen? Klik dan op de buttons om de Arsenal training top te kopen!

Koop deze producten