Arsenal authentic evoKnit thuis shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwe Arsenal authentic voetbalshirt van 2018-2019 voor kinderen of volwassenen. Dit Arsenal shirt kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het authentic shirt is het voetbalshirt dat daadwerkelijk door de spelers van The Gunners gedragen wordt. In dit nieuwe shirt speelt Arsenal de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden in het Emirates Stadium gedurende dit seizoen. Het ARsenal shirt is dit jaar geheel rood en bevat een melange achtige print in het rood. Op de voorkant van het shirt prijkt bovendien ter hoogte van de borst een driehoek. Deze driehoek symboliseert het stadion van de club. Dit seizoen is het tenue uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De mouwen zijn overwegend wit en bevatten om de mouwen een rode band, welke verdeeld is in dunne strepen. Op de borst van het Arsenal Puma voetbalshirt prijken de logo's van de club en PUMA. Het logo van het Duitse sportmerk staat ook op beide mouwen. Hoofdsponsor Fly Emirates staat op het midden van het shirt.

De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het authentic shirt is daarnaast uitgerust met de evoKNIT technologie. Deze technologie komt vooral tot uiting in het materiaal waarvan het shirt gemaakt is. In het materiaal van het authentic voetbalshirt is namelijk voor een deel lycra verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de evoKNIT voetbalshirt van de club nog strakker om het lichaam en de spieren valt. De zijkanten van het shirt zijn daarnaast uitgerust met extra meshpanelen, wat ervoor zorgt dat vocht en zweet nog sneller naar de buitenkant van het shirt getransporteerd wordt en het lichaam nog sneller afkoelt na inspanning. Bovendien heeft het evoKnit voetbalshirt een naadloze constructie, wat betekent dat het shirt aan de zijkanten geen naden bevat en het shirt daardoor de ultieme fit heeft.

Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Lacazette, Özil, Aubameyang, Koscielny, Ramsey, Bellerin en andere sterspeler. Klik op de button om het shirt te kopen!