Arsenal thuis shirt 2019-2020

Koop hier het nieuwe Arsenal voetbalshirt van 2019-2020 voor kinderen of volwassenen. Dit Arsenal shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit nieuwe shirt speelt Arsenal de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden in het Emirates Stadium gedurende dit seizoen.

Het Arsenal tenue is dit jaar geïnspireerd door verschillende Arsenal tenues van de jaren '80 en '90. Adidas was namelijk ook kledingsponsor van de club in deze periode. De body van het Arsenal voetbalshirt voor 2019-2020 is geheel rood en het thuisshirt is uitgerust met witte mouwen. De mouwen worden afgesloten door subtiele donkerblauwe en rode lijnen. Deze lijnen komen ook weer terug in de toelopende v-hals van het tenue. De drie strepen van adidas staan alleen op de schouders en zijn rood. Op de borst van het Arsenal adidas voetbalshirt prijken de logo's van de club en adidas. Hoofdsponsor Fly Emirates staat op het midden van het shirt en subsponsor VISIT RWANDA op de linkermouw. 

De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Lacazette, Özil, Aubameyang en andere sterspelers. Klik op de button om het shirt te kopen!