Arsenal keepersshirt 2019-2020 - Groen

Koop hier het nieuwe, groene Arsenal keepersshirt van 2019-2020 voor kinderen of volwassenen. Dit shirt kan je vanaf nu in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL bestellen.

Dit is het keepersshirt dat gedragen wordt door keepers als Leno, Iliev en Martinez gedurende dit seizoen. In dit nieuwe adidas keepersshirt werken de Arsenal keepers de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden af gedurende dit seizoen. Dit shirt wordt alleen gedragen tijdens de thuiswedstrijden van Arsenal in het Emirates Stadion. Het voetbalshirt is geïnspireerd door het adiPro19 template. Het voetbalshirt heeft een all-over print. Deze print heeft wat weg van een camouflage print. Verder is het shirt groen (UTILITY GREEN) met gele details. Deze gele details komen terug in de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het keepersshirt. Ook alle logo's op het shirt zijn geel.  Op de borst van het shirt prijken de logo's van de club en adidas en op het midden van het shirt staat sponsor Fly Emirates. De linkermouw is uitgerust met het embleem van VISIT RWANDA. De keeperstenues van Arsenal zijn dit seizoen uitgerust met de adidas Climalite technologie van adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Het is mogelijk dit keeper shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Klik op de button om het shirt te kopen!