Arsenal keepersshirt 2018-2019 - Zwart/Rood

Koop hier het nieuwe, zwart/rode Arsenal keepersshirt van 2018-2019 voor kinderen of volwassenen.Dit shirt kan je vanaf nu in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL bestellen.

Dit is het keepersshirt dat gedragen wordt door keepers als Cech en Ospina gedurende dit seizoen. In dit nieuwe PUMA keepersshirt werken de Arsenal keepers de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden af gedurende dit seizoen.  Het keepersshirt van Arsenal is dit seizoen geheel zwart en wordt gekenmerkt door de flitsende z-banen over het tenue. Deze hebben een bordeaux rode tint. Deze banen zijn uitgerust met gradient stippen. Dit stippendesign komt ook weer terug in de band over de borst. Daarnaast is het tenue uitgerust met een ronde hals. De mouwen bevatten ook een taping met gradient puntjes. Ook deze taping is een combinatie van zwart en rood.  Op de borst van het shirt prijken de logo's van de club en Puma en op het midden van het shirt staat sponsor Fly Emirates. Het logo van PUMA komt ook weer terug op de mouwen. De keeperstenues van Arsenal zijn dit seizoen uitgerust met de Dry Cell technologie van PUMA, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Het is mogelijk dit keeper shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Klik op de button om het shirt te kopen!