Arsenal WFC vrouwen uitshirt 2020/2021

Koop hier het nieuwe Arsenal vrouwen voetbalshirt voor 2021-2022 Dit is het tenue dat het vrouwenelftal van Arsenal draagt tijdens de wedstrijden in de Women's Super League in Engeland gedurende 2021-2022. Dit shirt wordt bovendien gedragen tijdens de wedstrijden in Europa. Dit shirt kun je vanaf nu kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het voetbalshirt heeft hetzelfde design als het shirt van de mannen. 

Het Arsenal uitshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1970-1971. In dit tenue werden The Gunners kampioen en won het de FA Cup. Het tenue is overwegend geel met donkerblauwe en rode accenten. De ronde hals van het tenue is navy blauw en de band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van donkerblauw en rood. Op de linkerborst prijkt de kanon uit het Arsenal logo. De laatste keer dat de Londenaren het kanon als logo gebruikte was in het seizoen 1988-1990. De andere borst bevat het adidas performance logo in het donkerblauw. Het logo van sponsor Fly Emirates staat op het midden van het tenue. Hier prijkt namelijk het speciale ''Emirates Fly Better'' logo. Ook de binnenkant van de hals bevat een detail. Hier staat de tekst: Arsenal for Everyone logo. Dit is een door Arsenal in 2008 gestart initiatief om diversiteit te promoten. Een ander details bevindt zich aan de binnenkant van de onderzijde van het voetbalshirt. Hier bevindt zich een donkerblauwe taping met daarin de leus van de club: ''Victoria Concordia Crescit.'' De Arsenal tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Klik op de button om het shirt te kopen!