Arsenal WFC vrouwen uitshirt 2019-2020

Koop hier het nieuwe Arsenal vrouwen voetbalshirt voor 2019-2020. Dit is het tenue dat het vrouwenelftal van Arsenal draagt tijdens de wedstrijden in de Women's Super League in Engeland gedurende 2019-2020. Dit shirt wordt bovendien gedragen tijdens de wedstrijden in Europa. Dit shirt kun je vanaf nu kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het voetbalshirt heeft hetzelfde design als het shirt van de mannen. 

Dit betreft het tenue waarin de Gunners de uitwedstrijden spelen dit seizoen. Het Arsenal uitshirt voor 2019-2020 is geïnspireerd door een voetbalshirt uit de historie van de club. Dit betreft het uittenue van de periode 1991-1993. Ook dit tenue werd door adidas geproduceerd en had als bijnaam het ''Bruised Banana'' kit. Het nieuwe tenue van Arsenal heeft ook dit design. Het shirt is geel en bevat een all-over print van zigzagbanen in het blauw/geel over het tenue. Verder is het tenue uitgerust met navy blauwe details. Deze komen terug in de ronde hals en in de drie strepen over de mouwen. Ook de logo's op het tenue zijn navy blauw. Op de borst van het Arsenal adidas voetbalshirt prijken de logo's van de club en adidas. Hoofdsponsor Fly Emirates staat op het midden van het shirt en subsponsor VISIT RWANDA op de linkermouw. 

 

De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Miedema en van de Donk en andere sterspelers. Klik op de button om het shirt te kopen!