Arsenal WFC vrouwen voetbalshirt 2019-2020

Koop hier het nieuwe Arsenal vrouwen voetbalshirt voor 2019-2020. Dit is het tenue dat het vrouwenelftal van Arsenal draagt tijdens de wedstrijden in de Women's Super League in Engeland gedurende 2019-2020. Dit shirt wordt bovendien gedragen tijdens de wedstrijden in Europa. Dit shirt kun je vanaf nu kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het voetbalshirt heeft hetzelfde design als het shirt van de mannen, het Arsenal voetbalshirt van 2019-2020

Het Arsenal tenue is dit jaar geïnspireerd door verschillende Arsenal tenues van de jaren '80 en '90. Adidas was namelijk ook kledingsponsor van de club in deze periode. De body van het Arsenal voetbalshirt voor 2019-2020 is geheel rood en het thuisshirt is uitgerust met witte mouwen. De mouwen worden afgesloten door subtiele donkerblauwe en rode lijnen. Deze lijnen komen ook weer terug in de toelopende v-hals van het tenue. De drie strepen van adidas staan alleen op de schouders en zijn rood. Op de borst van het Arsenal adidas voetbalshirt prijken de logo's van de club en adidas. Hoofdsponsor Fly Emirates staat op het midden van het shirt en subsponsor VISIT RWANDA op de linkermouw. 

De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Miedema en van de Donk en andere sterspelers. Klik op de button om het shirt te kopen!