Arsenal 3e shirt lange mouwen 2018-2019

Koop hier het nieuwe Arsenal 3e shirt of Cup voetbalshirt met lange mouwen van 2018-2019 voor kinderen of volwassenen. In dit nieuwe longsleeve shirt speelt Arsenal vooral de uitwedstrijden in de verschillende Cups, dus vooral in de Europa League, FA Cup en League Cup gedurende dit seizoen.  Dit shirt met lange mouwen kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. 

Het cup voetbalshirt van Arsenal is geheel licht groen en bevat donkere accenten in de twee banen over de mouwen. Bovendien bevat het shirt een print van een bliksemschicht over de borst. Deze symboliseren een silhouet van het stadion van de club, het Emirates Stadium. Daarnaast bevat het voetbalshirt een stijlvolle polo kraag met knoopjes. PUMA is ook dit jaar kledingsponsor van de club en staat zowel op de rechter borst als op de mouwen. De linker borst bevat het iconische logo van de club en op het midden van het shirt staat Fly Emirates. Dit shirt is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt.  Klik op de buttons om het shirt te kopen!